Retourneren

Annuleren en retourneren

1. Een bestelling annuleren

Zolang een bestelling ons magazijn nog niet heeft verlaten, kan deze eenvoudig en kostenloos worden geannuleerd. Stuur een email of neem telefonisch contact op.

Een annulering wordt altijd per e-mail bevestigd en indien er reeds een betaling heeft plaatsgevonden, zal het volledige bedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zo spoedig mogelijk worden teruggestort. (uiterlijk binnen 7 dagen) 

2. Retourneren van producten

Voldoet een bestelling niet aan de verwachtingen? Laat het ons binnen 14 dagen na de dag van ontvangst weten. Stuur een email of neem telefonisch contact op.

Vermeld de volgende gegevens:

  • het nummer van de bestelling;
  • een beschrijving of referentienummer van het product dat je wilt retourneren;
  • je naam en adres;
  • eventueel de redenen van retourneren.

Wij zullen de annulering binnen 72 uur per email bevestigen en dan heb je nog eens 14 dagen de tijd om de producten te retourneren.

De productverpakkingen mogen niet beschadigd, gebruikt, geopend, veranderd of bekrast zijn. Als de terugzending voldoet aan de bovengenoemde voorwaarden heb je recht op volledige vergoeding.Na ontvangst van de retourzending worden de producten binnen 72 uur beoordeeld op de originele staat van de productverpakking. Eventuele onvolkomenheden en/of beschadigingen worden binnen deze 72 uur per email gecommuniceerd. 

3. Wijze van terugbetaling

Terugbetaling volgt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen een termijn van 14 dagen na ontbinding. Voor een goede afwikkeling is het van belang dat de producten binnen de termijn van 14 dagen retour zijn in ons magazijn. Het verschuldigde bedrag boeken wij terug naar de opgegeven bankrekening.

4. Welke kosten worden vergoed

Indien er onvolkomenheden zijn aan het geleverde product dan nemen wij alle kosten voor onze rekening, de aankoopkosten van het product, eventuele verzendkosten en tevens de kosten voor de retourzending.

In alle andere gevallen vergoeden wij de volledige aankoopkosten, inclusief eventuele verzendkosten, mits de producten in originele staat retour worden ontvangen. De kosten voor het retour sturen van het pakket zijn voor rekening van de klant.