Homemade Swiss Supersugar Jam! 

Homemade Jam! 
Zo lief.. wij kregen dit recept van Ria toegestuurd. Zij heeft de Swiss Supersugar Light 4 gebruikt om deze heerlijke jam te maken met rode bessen uit de moestuin.

Recept rode bessen jam

1kg rode bessen

300gr Swiss Supersugar light 4

6 blaadjes gelatine. 

Nadat de bessen gewassen zijn koken in 600 ml water. De suiker toevoegen en 15min goed doorkoken. Af en toe roeren, als het begint droog te koken dan een beetje water toevoegen. De gelatine in koud water laten weken. Vervolgens de gelatine uitknijpen en de bessen toevoegen. 
Daarna weer 15min. doorkoken en wederom af en toe roeren. Mocht je echt van zoet houden kan er altijd nog wat suiker toegevoegd worden. De jampot voor gebruik eerst goed uitkoken en als laatste de jam in de pot ondersteboven laten afkoelen.

En dan genieten!!

Bedankt Ria voor dit heerlijke recept!

Heb jij ook een lekker recept gemaakt met 1 van onze producten.. wij zouden het natuurlijk helemaal geweldig vinden als jullie dit met ons willen delen!

* De Swiss SuperSugar® Light 4 is ‘ veredeld’ erythrit wat 4 keer zo zoet is in vergelijking met suiker. Normaal gesproken is erythrit niet zo zoet, maar door de verhoogde zoetkracht heb je nu maar 1/4 nodig van wat je normaal gebruikt. Het produkt bevat helemaal geen calorieen en is geschikt voor diabetici. Daarnaast is het ook nog goed voor je tanden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.